Lisäverkkotunnus

Lisäverkkotunnuksen avulla vanhaan verkkotunnukseen voidaan helposti kytkeä toinen verkkotunnus. Lisäverkkotunnus mahdollistaa verkkosivuston ja sähköpostien toiminnan samanaikaisesti useamman verkkotunnuksen alla. Vanhaan verkkotunnukseen tai palveluihin ei tarvitse tehdä muutoksia.

Vanhaan verkkotunnukseen voidaan esimerkiksi kytkeä sama verkkotunnus uusilla päätteillä (esim .fi, .com, .net tai org) tai vaihtoehtoisesti aivan kokonaan toinen tunnus verkkotunnuksen alkuosa mukaan lukien.

Kaikki palvelut toimivat identtisesti vanhan verkkotunnuksen kanssa samanaikaisesti. Jos esimerkiksi rinnakkaisverkkotunnuksen uusiosoite.fi tilaajalla on tällä hetkellä käytössään osoite vanhasoite.fi, toimivat jatkossa verkko-osoitteet www.vanhaosoite.fi ja www.uusiosoite.fi täysin identtisesti.

Myös sähköpostin osalta rinnakkaisverkkotunnukset toimivat samalla tavalla. Esimerkiksi osoitteet Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ohjautuvat automaattisesti samaan sähköpostilaatikkoon.


Tilaa

3.60 € / kk (sis. ALV 24%)

Näytä ALV 0%

Osoite Internet

World Trade Center
Aleksanterinkatu 17
FIN-00100 HELSINKI

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9-17
09-6226 2230
asiakaspalvelu@osoite.fi

Laskutus

Arkisin klo 9-17
09-6226 2240
laskutus@osoite.fi

Myynti

Arkisin klo 9-17
09-6226 2220
myynti@osoite.fi